Baro - Premium priboljški za pse
Zakaj izbrati Baro?
Kaj so torej na zraku sušeni prigrizki za hišne ljubljenčke?

Kaj so torej na zraku sušeni prigrizki za hišne ljubljenčke?

Za izdelavo naših prigrizkov uporabljamo postopek, imenovan sušenje na zraku, kar pomeni, da pri procesu sušenja na zraku bistveno ne uporabljamo toplote. Gre za nežen in počasen postopek, pri katerem se zrak nenehno črpa in počasi kroži okoli sestavin ter izhlapeva vlago, da se na naraven način ohranijo vsa hranila in okusi. Uživanje na zraku posušenih prigrizkov za pse je torej najboljši način za zagotovitev dolgotrajnega zdravja vašega psa.

Zakaj so na zraku posušeni prigrizki tako odlični?


  • Na zraku posušeni prigrizki omogočajo, da svojega psa nagradite zelo preprosto, z ogromno prehranskimi koristmi, ki so bližje surovi prehrani
  • Postopek sušenja na zraku ohrani večjo količino hranilnih snovi v prigrizkih, kar vašemu psu prinese bolj zdrave prigrizke

  • Prigrizki, posušeni na zraku, vsebujejo samo zdrave sestavine iz 100% mesa

  • Brez umetnih dodatkov, barvil in ojačevalcev okusa

  • So lahko prebavljivi in zelo primerni za občutljive pse

Zakaj so na zraku posušeni prigrizki tako odlični?
Popolnoma naravni in zdravi, saj so samo posušeni na zraku

Popolnoma naravni in zdravi, saj so samo posušeni na zraku

Naši psi si zaslužijo absolutno najboljše in kot ve večina lastnikov hišnih ljubljenčkov, se je težko upreti želji, da bi našim psom dali najokusnejše in najbolj zdrave pasje prigrizke. Kot smo že omenili, se na zraku posušeni prigrizki za pse ne obdelujejo s toploto, ampak se posušijo z zrakom, pri čemer se iz mesa odstrani vlaga – to pomeni, da so vsa zdrava hranila, kot so minerali in vitamini, ki so drugače prisotni v surovi prehrani ohranjeni v prigrizkih vašega psa in čakajo na zaužitje. Tako lahko zagotovimo največjo količino hranilnih snovi. 

Uživanje na zraku posušenih prigrizkov za pse je torej lahko najboljši način za zagotovitev dolgotrajnega zdravja vašega psa. Za pse z alergijami in občutljivo kožo so na zraku posušeni prigrizki najboljša opcija, še posebej zato, ker so popolnoma naravni, brez umetnih konzervansov in dodatkov. 

Zelo hranljivi in enostavni za nagrajevanje


Prvi korak do srečnega in zdravega psa je nagrajevanje z naravnimi, kvalitetnimi, hranljivimi in okusnimi prigrizki. Na zraku posušeni prigrizki za pse so prava izbira tako za pse kot za lastnike psov, še posebej, ker so zelo priročni in enostavni za nagrajevanje, hkrati pa zagotavljajo prava hranila, ki jih vaš pes potrebuje za dolgotrajno zdravje. Lastnikom psov omogočajo, da svojega psa nagradite zelo preprosto. Lahko jih ponudite kot nagrado med treningom, zaposlite svojega psa za nekaj časa ali pa z njimi napolnite najljubšo miselno igračo vašega psa.

Zelo hranljivi in enostavni za nagrajevanje
Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh