Baro - Premium priboljški za pse
Kateri prigrizki so najboljši za mladičke?

Mladiči lahko uživajo vse prigrizke iz Baro ponudbe. Mehki priboljški Baro Natural Snacks so zelo primerni za nagrajevanje, trening ali interaktivne igrače. Med treningom jih lahko razpolovite na pol ali ponudite cele kot slastno poslastico. V obdobju menjave zob pa mladičem zelo priporočamo naše naravne žvečilke Baro Natural Chews, ki so idealne za zaposlitev ter nego zob vašega mladička.

Kateri prigrizki so najprimernejši za starejše pse?

Vsi Baro prigrizki Natural Snacks in Natural Chews so primerni za starejše pse, saj je tekstura Natural Snacks priboljškov zelo mehka. Tudi žvečilke Natural Chews so odlične za starejše pse, ker bodo poskrbele za nego zob vašega seniorčka in ga obenem gurmansko razvajale za dalj časa.

Kakšen je čas dostave?

Večina naših paketov je dostavljena takoj naslednji dan. Vsa naročila prejeta do 11:00 odpošljemo še isti dan. Naše pakete dostavlja Pošta Slovenije in v večini primerov jih dostavi takoj naslednji dan. Naročila oddana po 11:00 odpošljemo naslednji delovni dan.

Kdo bo dostavil moj paket?

Vsa naročila dostavlja Pošta Slovenije. V primeru, če vas v času dostave ne bo doma, boste prejeli listek v nabiralnik s svojo sledilno številko.

Kako lahko sledim svojemu paketu?

Sledilno številko boste prejeli na svojo telefonsko številko.

Kakšen je strošek poštnine?

Strošek poštnine znaša 4,00€ za vsa naročila do 35€. Pri naročilih nad 35€ je poštnina brezplačna.

Kako lahko plačam svoje naročilo?

Omogočamo različne načine plačila: predračun, kartično plačilo, PayPal in plačilo po povzetju.

Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh