Baro - Premium priboljški za pse
Baro zgodba
Vse se je začelo s psičko, ki je od veselja toliko ‘’barkala’’, da je postala Baro

Vse se je začelo s psičko, ki je od veselja toliko ‘’barkala’’, da je postala Baro

Baro je majhno podjetje z velikim srcem in ne velika korporacija. Svoje ideje razvijamo za vas in vaše pse z veliko strastjo in pozornostjo. Imamo jasno vizijo ponudbe naravnih priboljškov in žvečilk za pse z uporabo svežih, zelo kakovostnih naravnih sestavin. Naša prioriteta je zdravje, dobro počutje in sreča vaših štirinožnih prijateljev.

Spoznajte naša ustanovitelja

Sva Nina in Martin, večletna vzreditelja psov z velikim srcem in psi že vrsto let predstavljajo velik del najinega vsakdanjega življenja. Poleg naju pa je najina psička Varu, ki je bila najina inspiracija za lansiranje Baro prigrizkov. Kot vzreditelja sva kmalu odkrila, da so prigrizki za pse velikokrat narejeni iz nekvalitetnih in nič svežih sestavin. Takrat sva se lotila razvoja vznemirljive ponudbe priboljškov in žvečilk z uporabo izključno zelo kakovostnih naravnih sestavin. Z vrhunskimi naravnimi prigrizki Baro, bo vaš pes dobil le najboljše, kar mu lahko ponudi narava.


Z ljubeznijo, Nina in Martin 


Spoznajte naša ustanovitelja
Črna shiba varu je bila prava sreča

Črna shiba varu je bila prava sreča

Varu je bila razlog, da sta se Nina in Martin podala v iskanje visoko kakovostnih pasjih prigrizkov.

In tako se je vse začelo..

Takrat se je rodila ideja za vrhunske pasje prigrizke Baro z najboljšimi naravnimi sestavinami.

In tako se je vse začelo..
Popolnoma naravne, sveže in kakovostne sestavine

Popolnoma naravne, sveže in kakovostne sestavine

Naša filozofija je preprosta - resnično hranljivi prigrizki najvišje kakovosti so narejeni iz svežih in kakovostnih naravnih sestavin. V Baro naravnih prigrizkih ni mesta za umetne dodatke, dodane sladkorje in ojačevalce okusa.  Kakovost mesa, ki ga uporabljamo v naših prigrizkih je na nivoju human grade, kar pomeni, da so prigrizki brez stranskih živalskih in rastlinskih proizvodov. Baro prigrizki so nežno sušeni na zraku pri nizkih temperaturah in narejeni iz kakovostnega svežega mesa, kakovostne drobovine in brezžitne recepture. Vse to so kakovostne stvari, ki nam jih ponuja mati narava, na katere se fokusiramo, da vašemu psu lahko ponudimo prigrizke vrhunske kakovosti. Prigrizki, ki pse osrečujejo in motivirajo, lastnike pa zelo razveselijo.

Predani našemu planetu

Ne le, da psi potrebujejo naravo in v njej uživajo, tudi mi ljudje jo potrebujemo. Zato moramo storiti vse, da svojo mati naravo zaščitimo in prevzamemo odgovornost zanjo. Poleg naših visokih standardov kakovosti je naša odgovornost kot majhno podjetje z velikimi ambicijami, da delujemo na trajnosten način, ki bo trajal še mnogo let, zato je našo embalažo mogoče v celoti reciklirati.

Predani našemu planetu
Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh