Baro - Premium priboljški za pse
The best natural ingredients

The best natural ingredients

Delivering happy barks with natural dog treats! 

Advantages of Baro snacks

Human grade ingredients
Human grade ingredients
Gently air-dried
Gently air-dried
Grain free
Grain free
100% meat / Monoprotein
100% meat / Monoprotein
Baro story

Baro story

Baro is a small company with a big heart and not a big corporation. We develop our ideas for you and your dogs with great passion and attention. We have a clear vision of offering natural treats and chews for dogs using fresh, high quality natural ingredients. Our priority is the health, well-being and happiness of your four-legged friends.

more
Human grade ingredients
Human grade ingredients

We know exactly what goes into our products and why, because our canine friends deserve the best snacks made from all-natural ingredients of the highest quality. Baro snacks include carefully selected high-quality and 100% natural ingredients without grains, gluten-free, preservatives and flavor enhancers.

Completely grain free
Completely grain free

We use no grains in our recipes and make sure our snacks are healthy for your dog. You can offer Baro snacks to your dog with a clear conscience, even if he is sensitive to grains or gluten.

Monoprotein formula
Monoprotein formula

Our snacks are pure pleasure and joy for four-legged friends in the true sense of the word, because Baro offers the most popular types of meat as monoprotein types of snacks.

Gently air dried
Gently air dried

Dogs love the taste of Baro snacks because our snacks are gently air-dried, allowing them to retain their raw nutritional value and freshness. This is how we make sure that our snacks are always fresh and tasty. They are very chewy and easily digestible, which is why they are suitable for all breeds and for all life stages of dogs.

Ocene zadovoljnih strank

Nad Baro Natural Snacks priboljški sva z Ziggy obe res navdušeni. Ziggy so se sline cedile do tal, zato sem prepričana, da bi jih ocenila z 10 od 10! Meni je zelo pomembno, da so priboljški res čisto naravni in monoproteinski, torej primerni tudi za pse z alergijami.


Nad Baro Natural Snacks priboljški sva z Ziggy obe res navdušeni. Ziggy so se sline cedile do tal, zato sem prepričana, da bi jih ocenila z 10 od 10! Meni je zelo pomembno, da so priboljški res čisto...
Preberi celoten zapis @ziggy_with_spots

Ocene zadovoljnih strank

 Rio je res zelo izbirčen jedec. Zato je zelo težko doseči, da sodeluje z mano, še posebej v okolju, polnem distrakcij. Z Baro priboljški, Rio z mano sodeluje tudi v urbanem okolju, kjer je res ogromno distrakcij in motenj, zato sva nad njihovimi priboljški res navdušena! Z njimi sva dosegla tudi, da je hoja na popuščenem povodcu mala malica. Res priporočam!


 Rio je res zelo izbirčen jedec. Zato je zelo težko doseči, da sodeluje z mano, še posebej v okolju, polnem distrakcij. Z Baro priboljški, Rio z mano sodeluje tudi v urbanem okolju, kjer je res ogromn...
Preberi celoten zapis @riobasenji

Ocene zadovoljnih strank

Najboljši priboljški! Prvi, ki so takoj prepričali moja dva izbirčna kužka. Pri izbiri priboljškov mi je pomembna predvsem kvalitetna in naravna sestava. Ash in Hugo sta naravnost navdušena. Vesela sem, da smo končno našli kvalitetne in okusne priboljške, ob tem pa še podpiramo slovensko podjetje. 


Najboljši priboljški! Prvi, ki so takoj prepričali moja dva izbirčna kužka. Pri izbiri priboljškov mi je pomembna predvsem kvalitetna in naravna sestava. Ash in Hugo sta naravnost navdušena. Vesela se...
Preberi celoten zapis Hugo & Ash

Ocene zadovoljnih strank

Waaauuu, odlični prigrizki! Ruby je mnenja, da od zdaj naprej lahko kupujeva še samo Baro prigrizke. Žvečilke Natural Chews so top in Ruby bi priporočala vsem uporabnikom! Pa še tako dosti jih je! Natural Snacks priboljški pa so super za uporabo pri interaktivnih igračah, saj jih največ uporabljava za trening ter pasji fitnes in so res odlična motivacija pa še naravni so. Definitivno priporočam vsem ostalim!

 

Waaauuu, odlični prigrizki! Ruby je mnenja, da od zdaj naprej lahko kupujeva še samo Baro prigrizke. Žvečilke Natural Chews so top in Ruby bi priporočala vsem uporabnikom! Pa še tako dosti jih je! Nat...
Preberi celoten zapis @ruby_ladypitbull

Ocene zadovoljnih strank

Za Baro priboljške sva se odločila, ker svojim psom privoščiva le najboljše. Imava dve izbirčni tornjakinji, katerim večina priboljškov ne odgovarja, oz. jima niso všeč. Prijetno sva bila presenečena, ko sta vse Baro priboljške pojedle z velikim veseljem. Vsem lastnikom psov priporočava te 100% naravne, zdrave in kvalitetne priboljške, ki premamijo še tako izbirčne pse. Tudi zelo radi se zaposlita z žvečilkami Natural Chews, mene pa kot lastnika veseli, da so izdelki 100% naravni in zdravi ter da ju uspešno zamotijo za nekaj uric.

Za Baro priboljške sva se odločila, ker svojim psom privoščiva le najboljše. Imava dve izbirčni tornjakinji, katerim večina priboljškov ne odgovarja, oz. jima niso všeč. Prijetno sva bila presenečena,...
Preberi celoten zapis @buba_palacinka

         Instagram


Share your Baro moments with #baropetfood

Join the Baro trope on social media and post your photos with #baropetfood.


ALL PHOTOS

Basket summary
Close
Back to top